zondag 2 november 2014

[Themaweek] Halloween Nailart #8

Zoals je kunt zien heeft de themaweek Halloween een kleine verlenging gekregen. Vandaag de één na laatste nailart, morgen echt de allerlaatste! 

Deze één na laatste nailart heeft als kleurenthema black and white en is wederom gemaakt met de Quida stampingplate. Deze plate heeft zo onwijs veel leuke designs en ontwerpen, je kunt er eindeloos mee combineren!


In eerste instantie wilde ik een gradiënt basis maken van donkerblauw naar zwart. Toen vond ik in een oude LE van Essence (twilight LE) een prachtige zwarte lak met blauwe glitters. Deze gebruikte ik uiteindelijk als basis. Hiermee kreeg ik toch dat donkerblauwe met dat zwart zonder daarbij twee kleuren te hoeven gebruiken.

Ik stempelde op alle vijf de nagels een ander design. Vleermuisjes, spinnenwebjes, de tekststempel en de oogjes die ik zelf wat meer diepte gaf door rood toe te voegen!

Op naar de laatste themadag morgen! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations