donderdag 20 november 2014

Instagram #47

Goedemorgen! Op deze vroege ochtend weer een nieuw persoonlijk artikel met wat fotootjes! Deze week ook weer wat Verschoor pics, die zaten er vorige week niet tussen. Je kunt mij natuurlijk ook gewoon via Instagram zelf volgen: @sylvia_nailartcreations.

De week begon rustig met wat gerommel met producten in de salon. Deze foto van de nailartpen vond ik erg mooi geworden! Haha prachtig gevoel voor timing heeft Verschoor. Lekker je bek opentrekken op het moment dat ik een foto maak. Smile!Deze week heb ik vrijwel de hele week voor de klas gestaan, dus iets minder tijd voor de nagels. Ook niet overal zijn foto's van gemaakt.

Dit vond ik even een leuke foto om te laten zien. De gelnagels met een uitgroei van 4.5 week! 

De winter komt er weer aan en dan vind ik het toch altijd wel fijn om laarsjes te dragen. Afgelopen week dus even bij de Primark wat laarsjes gehaald, dit is één van de twee paar die ik kocht. Trouwens echt een aanrader, vond de Primark onwijs leuke laarzen hebben!

De regenachtige beruchte zondag... Ik zou eigenlijk 's middags naar Alkmaar gaan op visite, vlak daarvoor besloot ik nog even langs de Action te rijden. Tot het moment dat het olielampje begon te branden en bij het parkeren van de auto er een compleet oliespoor te zien was. Woeps, niet goed! Uiteindelijk 3 uur in de regen gestaan en de auto werd weggesleept door de wegenwacht richting garage.. Gelukkig bleek het maandag maar een klein dingetje te zijn!

Stoere man Verschoor. Kan me er al bijna niks meer bij voorstellen dat dit mannetje ooit klein was.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations