woensdag 12 november 2014

Revlon - Star Crush

Het merk Revlon is voor mij een vrij onbekend merk, niet doordat ik het merk zelf niet ken, maar meer doordat ik hier eigenlijk nooit lakken van koop. Een tijdje terug kreeg ik een aantal lakjes die gekocht waren in Schotland. Vandaag laat ik jullie de swatches van Star Crush zien.

Star Crush is een bruine lak met een shimmer finish. De shimmers hebben een gouden kleur die ik erg mooi vind matchen bij het bruin. Ik hou zelf helemaal niet van bruine lakken, maar deze combi met de gouden glitters vind ik toch wel mooi!


Tijdens het aanbrengen van de lak keek ik toch redelijk op van de dekking. Helemaal dekken in 1 laag deed deze lak niet, maar toch dicht in de buurt. Het eerste laagje vond ik wel wat streperig. 

Uiteindelijk bracht ik twee dunne laagjes lak aan op de swatches hierboven. Het streperige verdween ook bij twee laagjes! De kleur zelf vind ik erg mooi voor een herfstige nailart of als basis voor uiltjes! 

Hebben jullie zelf ook lakken van Revlon? Wat vinden jullie van dit merk? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations