maandag 17 november 2014

[Swatches] Essence - Rock Out! LE

Eindelijk heb ik even de tijd gevonden om de lakjes van de Essence Rock Out!! collectie voor jullie te swatchen. In het artikel van vandaag laat ik jullie de vier meest rechtste lakjes zien, de glow in the dark topcoat volgt later!

Best Rock


Best Rock is een zilverkleurige nagellak met een shimmer finish. Op de swatch hierboven zie je Best Rock op mijn wijs- en middelvinger. Ik gebruikte twee laagjes van de lak en de lak is helaas echt sheer, het lukte mij niet om met een schappelijk aantal laagjes de lak dekkend te krijgen. Wellicht leuk om over een donker kleurtje te lakken.

Best HipHop
Best HipHop is een multiglitterlakje met een jelly zwarte basis. De basis bevat een kleurtje, maar de kleur is niet sterk genoeg om de lak dekkend te krijgen. Best HipHop zie je op de swatch hierboven op de ringvinger en pink, ook hier bracht ik twee laagjes aan en zie je dat de lak nog wat sheer is. Overigens niet zo sheer als Best Rock is.

Best Pop
 Best Pop vind ik eigenlijk het enige lakje die écht de moeite waard is. Dit mooie roze kleurtje met gouden shimmer finish dekt prima met twee laagjes, brengt fijn aan en geeft een mooie kleur af. Hierboven zie je Best Pop op mijn wijs- en middelvinger, ook hier weer 2 laagjes.

Best Female
Best Female zag er in het flesje zó mooi uit! Een lila kleurig lakje met een opvallende shimmer finish. Helaas bleek ook dit lakje onwijs sheer te zijn. Hierboven zie je Best Female op de ringvinger en pink, ook hier twee laagjes en een duidelijke sheerheid. Ik heb zelf echt een haat aan niet dekkende lakjes, als er iets is wat ik niet mooi vind is het dat mijn eigen nagel door de lak heen schijnt, krijg hier altijd een beetje de kriebels van! 

Helaas hebben 3/4 lakjes een onwijs slechte dekking, de roze: best pop vind ik de moeite waard, de andere lakjes zou ik lekker laten liggen!

2 opmerkingen:

  1. Ik ben best wel teleurgesteld door deze colletie! Ik had gehoopt op een betere dekking. Die roze vind ik wel echt prachtig en die paarse is erg mooi als topcoat!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vond deze collectie inderdaad ook erg tegenvallen. Dit heb ik de laatste tijd wel vaker gemerkt bij LE's.. Voel me ook steeds minder getrokken naar die LE's terwijl ik ze in eerste instantie wel altijd wilde!

      Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations