maandag 10 november 2014

Sinful Colors - Pinky Glitter

Een tijdje geleden kocht ik bij de Kruidvat in Amsterdam een aantal Sinful Colors lakjes. Al eerder swatchte ik er een aantal waar ik zeer tevreden over was. Vandaag ga ik jullie het lakje pinky glitter laten zien. 

Pinky Glitter is een glitterlakje met een hele lichte roze basis. De basiskleur is eigenlijk net even iets te licht waardoor de lak niet optimaal dekt. Zelf denk ik dat dit lakje vooral mooi als layer is over een andere kleur.


Bij dit lakje kun je overigens goed zien wat een verschil een laagje gel maakt. Mijn wijsvingernagel was een aantal weken geleden gebroken waardoor ik er een gelnagel opgezet heb. Deze was inmiddels al uitgegroeid waardoor er nog maar een heel dun laagje gel over mijn natuurlijke nagel zat. Op mijn wijsvinger zie je meteen dat de lak veel beter dekt over zo'n dun laagje gel. Op alle vier de nagels zitten echt evenveel en even dikke laagjes lak.

Ik bracht op de swatches hierboven 3 laagjes lak aan over mijn nagels. Zoals je ziet dekt deze echt niet. Ik vind dit lakje zo ook niet mooi staan, ik ga deze zeker nog eens proberen over een lichte roze crème lak, maar zonder basiskleur vind ik haar helaas niet aan te raden!

Wat vinden jullie van zo'n sheer lakje? Zou je deze zelf zo op je nagels dragen? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations