vrijdag 21 november 2014

Jess - Mulled Wine

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar het merk Jess is voor mij geheel onbekend. Dit lakje is afkomstig uit Schotland en zover ik weet is deze niet in Nederland verkrijgbaar, wellicht wel online! 

Ik was dit keer in de stemming voor een donker kleurtje. Ik pakte mijn te swatchen bak erbij en trok dit mooie donkere lakje van Jess eruit. Het lakje heet Mulled Wine en heeft echt een hele diepe rode wijnkleur.


Op deze swatch met flits kun je goed de shimmer in dit lakje zien en zie je ook echt dat de kleur rood is. Wanneer je dit kleurtje vluchtig bekijkt lijkt deze namelijk wat uit te wijken naar heel donkerbruin, maar zij is dus echt rood!

Het lakje dekt prima met twee dunne laagjes. Ik vond de kleur zelf zo onwijs mooi dat ik deze gewoon zonder nailart gedragen heb. Dit is iets wat niet zo heel vaak gebeurd bij mij!

Konden jullie het merk Jess al? 

1 opmerking:

  1. Wat een mooie kleur! Prachtige tint bordeaux. Het merk Jess ken ik zelf niet.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations