zaterdag 22 november 2014

[Review] Born Pretty Store Studs

Een tijdje terug kreeg ik dit leuke pakketje opgestuurd via Born Pretty Store. Een pakje met vierkante studs in verschillende kleuren. Ik vond het vrij lastig om er iets leuks mee op mijn nagels te maken en helaas verliep mijn idee met deze studs ook niet echt vlekkeloos, dus even zonder nagelfoto's, maar wel deze mooie steentjes!


De verpakking bevat een hard plastic doosje. In dit doosje zitten 12 vakjes met daarin verschillende kleuren steentjes. De steentjes hebben een vierkante vorm en zijn vrij groot van formaat. Geschikt voor korte nagels zijn deze daarom ook niet.

Het doosje zelf vind ik onwijs mooi. Wit, strak, hard materiaal en een soepel opengaand dekseltje. In ieder vakje zitten per kleur 5 steentjes. De verpakking is ook herbruikbaar wanneer je alle steentjes gebruikt hebt. Dan kun je er andere rhinestones of iets dergelijks indoen!

De kleuren van de steentjes zijn erg mooi en glitteren lekker. Mocht je wat langere nagels hebben en een feestelijke nailart voor Kerst willen maken dan raad ik deze steentjes echt aan. Ik ben zelf van plan om de steentjes te gebruiken in een leuke Kerstnailart. 

Hou wel rekening met de vorm van je nagels, heb je hele ronde bolle nagels dan zullen de steentjes uitsteken en kun je erachter blijven hangen. Heb je plattere nagelbedden dan zullen de steentjes goed blijven zitten. Voor een langdurig resultaat kun je de steentjes vastzetten met nagellijm.

Het doosje met 12 vakjes steentjes kost $5,18. Je betaald nooit verzendkosten bij Born Pretty Store en betalen kan heel veilig via Paypal! Via deze link kom je bij de steentjes uit. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations