zaterdag 29 november 2014

[Kijkje in de Salon] Nailartspulletjes Sorteren!

Ik ben niet één van de meest georganiseerde personen. Ik laat snel dingetjes om me heen slingeren en kijk er dan een tijd niet naar om. Al een hele tijd lagen er twee grote mandjes vol met potjes nailart die ik nog moest sorteren en uitzoeken. Ik dacht ik neem jullie meteen mee met een kijkje in de salon! Enjoy!

Ik begin meteen maar met de nailart die het minst bruikbaar is op natuurlijke nagels. 3D nailart. Dit zijn figuurtjes gemaakt van acryl die keihard en echt dik op de nagels liggen. Hier zitten onder andere 3D bloemetjes en vlindertjes etc in. 


 Zo kom ik meteen bij lade 1 met nailart. Hierin zie je twee zwarte mandjes waarvan één vol zit met stempelspulletjes (plate, stempels e.d.) en de ander zit vol met rhinestone wheels. Daarnaast twee kleine doorzichtige bakjes (dit zijn lege wattenstaafjesbakjes, ideaal!) die ik gevuld heb met potjes en flesjes nailart. De ene zit dus de 3D nailart in en de ander veel beads.

Dit mandje was in eerste instantie leeg en vulde ik aan met doosjes nailart. Er zit in dit mandje o.a. een groot bakje met alle fimostaafjes, losse zakjes met mermaid hair en heel veel doosjes met losse nailart, o.a.: flitters, beads, bloemetjes etc.

Dit mandje stopte ik in nailart lade 2. In deze lade zie je aan de linkerkant een mandje die gevuld is met potjes folie en folielijm. Verder dus het mandje die je hierboven ziet en onderaan de foto weer twee van die wattenstaafjesbakjes die gevuld zijn met potjes. Hier zitten potjes hexagons en fluweelstof in.

Deze twee mandjes waren nog leeg en vulde ik dus met alle bakjes nailart die ik nog moest uitzoeken. In het bovenste mandje zitten veel glitters, bloemvormpjes, hartvormpjes etc. Het doosje eronder is gevuld met allerlei soorten en kleuren rhinestones. Denk aan vierkante, driehoekige, bloemvormig, hartvormig etc etc. De onderste rij met bakjes zijn allemaal fabric figuurtjes, dit zijn strikjes, hartjes, bloemetjes e.d.

Dan komen we meteen bij lade 3 die voorheen nog leeg was. Ik heb nog ruimte voor twee bakjes, maar ik moet eerst weer even wat wattenstaafjes opgebruiken! Voor nu is er weer orde in de chaos en weet ik weer alles heerlijk te vinden!

De lades die je hierboven op de foto's ziet zijn afkomstig uit de Helmer ladekastjes van de Ikea. Ik heb vier van deze kastjes waarin ik nagellak en nailart bewaar!

2 opmerkingen:

  1. Wow, je hebt echt mega veel spullen. Logisch natuurlijk,,ik snap dat je dat af en toe even moet ordenen, hoop dat je het nu zo kunt houden als je het hebt....al gebeurd het ons allemaal dat opgeruimd, nooit helemaal,opgeruimd blijft.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations