woensdag 26 november 2014

[Nailart] It's A Butterfly Day!

Afgelopen week plaatste iemand via facebook een verzoekje met een foto van een bepaalde nailart. Of iemand nagels kon zetten met die nailart als voorbeeld. Ik wilde de uitdaging wel aangaan en maakte de nailart zo ongeveer na op mijn eigen nagels. Van wie het originele ontwerp is geweest, weet ik dus niet!

Het is een compleet witte nailart geworden. Leuk voor zo, maar ook erg leuk voor bijvoorbeeld een bruiloft. De nailart bestaat uit een french manicure met daarbij schattige vlindertjes.


Voor deze nailart heb je enkel een witte lak nodig met een penseel (of gewoon een witte striper) en een dottingtool. Je start met het maken van de French Manicure. Ik doe dit uit de hand, maar je kunt natuurlijk ook sjablonen gebruiken.

Wanneer de witte french manicure goed droog is kun je de rest van de nailart maken. Ik tekende de vlindertjes uit de losse hand, de vlindertjes vliegen omlaag. Voor wat extra detail zette ik met een dottingtool wat kleine stipjes in de andere hoek.

Je kunt deze nailart natuurlijk ook kleur geven door bijvoorbeeld de french gekleurd te maken of de vlindertjes een kleur te geven. Leuk om een keer mee te experimenteren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations