maandag 24 november 2014

Essence - Girl's Night Out

Dit lieve lakje van Essence is verkrijgbaar bij alle Kruidvat en Trekpleister filialen. Girl's Night Out is een feestelijk lakje die ook erg geschikt voor de feestdagen is. Kijk je mee naar de swatches?

Girl's night out is een donkerroze nagellak die opvallend is, maar niet al te kinderlijk overkomt. De kleur heeft een subtiele glitterfinish.


Ik ben zelf geen grote roze nagellakdrager, maar dit kleurtje vind ik wel erg leuk, ook dankzij de glitters! De dekking vond ik helaas wel erg tegenvallen. toen ik het eerste laagje lak aanbracht op mijn nagels zag ik amper kleur.

Uiteindelijk bracht ik drie laagjes lak aan op de swatches hierboven. Toen dekte de lak wel redelijk, maar de droogtijd is zo natuurlijk wel iets langer!

Dragen jullie veel roze nagellak? Of juist helemaal niet? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations