zaterdag 8 november 2014

Essence - Dare To Kiss (The Satin)

Het nieuwe assortiment van Essence is alweer een tijdje verkrijgbaar. In dit nieuwe assortiment zitten verschillende finishes lak. Lakjes met een 'satin' finish zijn nieuw. Dare To Kiss is zo'n lakje met een satin finish.

Dare To Kiss is een heel zacht roze lakje die tegen nude aan neigt. De kleur is zacht en warm, het is ook echt zo'n kleurtje waar je van moet houden. Ben je meer van de opvallende kleuren, dan zal je waarschijnlijk niet vrolijk worden van deze lak.


Dare To Kiss heeft dus een satin finish. Deze finish vind ik zelf erg lastig om te omschrijven, maar de lak is wat richting de matte kant, maar niet supermat waardoor de finish mat wordt. Het lijkt echt alsof er een heel dun laagje satijn op je nagels ligt.

De lak dekt prima met twee dunne laagjes. Een fijn lakje wanneer je graag van niet opvallende nagels houdt. Voor mij persoonlijk vind ik deze kleur iets te soft, maar dat is persoonlijk natuurlijk!

Wat vinden jullie van deze satin lak? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations