zaterdag 1 november 2014

[Themaweek] Halloween Nailart #7

Vandaag één van de laatste Halloween nailarts! Halloween is inmiddels al achter de rug, maar alsnog wil ik jullie graag nog wat nailarts laten zien! Vandaag een nailart met Frankenstein als thema, ook deze vind ik onwijs leuk geworden!

Deze nailart is compleet handgemaakt! Voor deze nailart heb je wel het één en ander aan materialen nodig. Ik gebruikte:

- Groene glitterlak (Color Club - Objects of Envy)
- Roze lak (Catrice - The pinky and the brain)
- Zwarte striper
- Witte striper
- Dottingtool
- Sponsje

Je hoeft natuurlijk niet exact dezelfde nagellakken te gebruiken, je kunt gewoon even in je eigen collectie kijken wat je beschikbaar hebt. In plaats van een groene glitterlak kun je ook gewoon een groene crème lak nemen.


Zoals je kunt zien is de gehele nailart in Frankenstein stijl. De wijsvingers, pinken en duimen hebben het makkelijkste ontwerp om te maken. Hier spons je de groene glitterlak op de nagels en zet je met een zwarte striper eerst een schuine lange lijn en vervolgens korte lijntjes om een soort littekens te maken.

De middelvingers en ringvingers hebben een frankenstein gezicht, of het gezicht van de vrouw van frankenstein. Frankenstein zelf is het makkelijkst om te maken. Je lakt eerst de nagel met de groene kleur, dit laat je goed drogen. Vervolgens teken je met de zwarte striper het haar, en de mond. Met een dottingtool en wit/zwart maak je de oogjes.

Frankensteins vrouw heeft wat meer haar. Hier begin je met het zwart voor het haar. Het overgebleven stuk kale nagel lak je daarna met de groene kleur. Het geheel moet goed droog zijn voordat je verder kunt. Met een witte striper zet je de twee streepjes in het haar en met een penseel en roze lak maakte ik het strikje. De oogjes maakte ik met behulp van een striper en dottingtool. 

Hebben jullie tot nu toe al een favoriete Halloween nailart voorbij zien komen? Ik vind deze en die met de vleermuizen wel één van de leukste!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations