vrijdag 31 oktober 2014

[Themaweek] Halloween Nailart #6

Vandaag, 31 oktober is het officieel Halloween! Ondanks dat wij in Nederland hier zo goed als niets aan doen, lijkt het mij ontzettend gaaf om een keer echt mee te maken. Voor nu moet ik het maar doen met hoe het is en met een lading Halloween nailarts! 

Ik vind dit zelf één van de leukere Halloween designs die ik dit jaar gemaakt heb, daarom speciaal deze vandaag op 31 oktober! Ook na vandaag zullen er nog een aantal Halloween nailarts online komen omdat ik er gewoon zó onwijs veel gemaakt heb dit jaar! 


Deze nailart is echt donker qua zicht. Ik maakte de basis met drie verschillende kleuren paars. Ik sponste deze met een sponsje op de nagel. Het sponsen is een leuke en snelle manier van een kleuroverloop aanbrengen!

De nailart bestaat verder enkel uit de paarse gradiënt basis en een stempel van de Quida stampingplate. de basis moet echt goed droog zijn voordat je kunt gaan stempelen dus neem echt goed de tijd. Voor deze nailart koos ik de afbeelding van de vleermuisjes. Dit is een full nail image die je over de gehele nagel stempelt.

Soms kan iets simpels ook onwijs leuk zijn, zie deze nailart!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations