maandag 27 oktober 2014

[Themaweek] Halloween Nailart #2

Goedemorgen! Vandaag dag twee van de Halloween themaweek! De nailart van gister was qua niveau wat lastiger door het combineren van gestempelde nailart en handgemaakte details. De nailart die ik jullie vandaag ga laten zien heeft én het Halloween thema én is onwijs makkelijk te maken!

Voor deze nailart gebruikte ik maar twee dingen. Mocht je zelf nou deze stempelplate niet in huis hebben en wel uit de voeten kunnen met stripers, dan kun je ook een eigen gemaakte spinnenweb maken! De producten welke ik gebruikte:

- Zwarte lak (Essence - Edward's Love)
- Quida xxl Stampingplate XY Imageplate 11


Zwart is een kleur die echt bij Halloween past, dat duistere! Deze nailart bestaat voor een groot deel uit een french manicure. Enkel de ringvinger lakte ik compleet zwart. De overige nagels voorzag ik van een zwarte french manicure, ik lakte deze zelf uit de losse hand. Mocht dit nog niet zo goed lukken kun je ook guidelines gebruiken, deze zijn verkrijgbaar bij het Kruidvat.

De lak moet sowieso goed droog zijn voordat je gaat stempelen. De afbeelding welke ik stempelde komt van de Quide plate af. Ik stempelde deze met een witte stempellak. Je kunt natuurlijk ook de kleuren omdraaien en een witte nagel met zwarte spinnenwebjes maken!

Mocht je zelf nou ook een leuke Halloweennailart gemaakt hebben. Je mag deze altijd plaatsen via de facebookpagina, zo kun je elkaar ook leuk inspireren! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations