zondag 12 oktober 2014

[Nailart] Framed Art

Vandaag heb ik weer een superleuke nailart voor jullie in petto! Dit keer weer een nailart waarbij ik gebruik maakte van de stamping nailart en van handmade nailart. Een beetje stempel en een beetje van je eigen creativiteit dus!

Het is een vrij drukke nailart geworden. Dit betekend ook dat je er of van houdt, of dat je het afschuwelijk vind. In mijn geval het eerste, want ik vind zo'n lekker druk printje heerlijk op mijn nagels!


Ik gebruikte wel een aantal dingetjes voor deze nailart. Hieronder een lijstje zodat je zelf alvast de spulletjes kunt klaarzetten wanneer je deze nailart wilt namaken!

- Sally Hansen - Deep Purple (of een kleur naar keuze)
- Essence Stampy Plate (full nail image naar keuze)
- Witte Striper, ik gebruikte die van Rimmel.
- Gele beads

Ik lakte eerst twee laagjes Deep Purple op mijn nagels. De swatches van deze lak komen in de loop van de week nog online! De basis liet ik heel goed drogen. Vervolgens stempelde ik de full nail image van de Essence stampy plate op mijn nagels. Je kunt ieder design naar keuze kiezen.

De stempel liet ik eerst weer goed drogen. Vervolgens ging ik verder met het frame. Met een witte striper omlijnde ik mijn nagels. Mocht je de frames niet leuk vinden kun je dit ook weglaten. Ik vind het zelf wel leuk zo nu en dan! Om de nailart helemaal af te maken bracht ik de kleine gele beads aan in het hart van de bloemetjes. Aflakken met een topcoat en klaar is je nailart!

Naast de caviar nails kun je de beads dus ook voor dit soort ontwerpjes gebruiken! Hebben jullie zoiets al eens uitgeprobeerd? 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations