zondag 5 oktober 2014

[Nailart] Hearty Dreamcatchers

Gisteren liet ik jullie de swatches van Be Berry Now zien, vandaag laat ik jullie de nailart zien welke ik op de lak maakte.

Be Berry Now schittert in deze nailart als basiskleur. Ik besloot een andere versie op de dromenvangers te maken die jullie al eerder zagen. Voor deze lak gebruikte ik:
- Basiskleur (Be Berry Now)
- Paarse glitter
- Zwarte crème lak
- Zilveren lak
- dottingtool
 - Sponsje

Ik vond enkel Be Berry Now als basis wat saai. Ik besloot een gradiënt te maken met een paarse glitterlak van Jade. Deze bracht ik met een sponsje aan op de basiskleur en liet ik goed drogen.

Met een dottingtool en een zwarte lak maakte ik eerst de stipjes voor de dromenvangers . Met dezelfde zwarte lak tekende ik ook het hartje op de duimen,  middel- en ringvingers. Op de pinken en wijsvingers bedacht ik een random design met stipjes welke goed matchte bij de dromenvangers zelf!

Wat vinden jullie van deze variant dromenvangers? 

3 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations