woensdag 29 oktober 2014

[Themaweek] Halloween Nailart #4

Langzaam tellen we af naar 31 oktober. De dag van Halloween! Helaas doen wij er in Nederland bar weinig aan, maar alsnog vind ik het persoonlijk erg leuk en jammer dat hier geen kinderen verkleed langs de deuren gaan! Goed, nailart 4 van deze week is weer een combinatie van handgemaakte nailart en stamping nailart!

Dit keer niet veel opzichtige zwarte lak, maar meer oranje en zilver. Ook leuk! De producten die ik voor deze nailart gebruikte zijn:

- Quida XY stampingplate 11
- Oranje nagellak
- Zilveren glitterlak (Catrice Luxury Lacquers)
- Zwarte striper
- Sponsje.


De ene helft van deze nailart is gestempeld, de ander handgemaakt. Ik begon met de basis van de nailart. De pinken, middelvingers en duimen lakte ik met een oranje lak. De ringvingers en wijsvingers sponste ik met een zilveren glitterlak van Catrice. De basis moet altijd goed droog zijn voordat je verder kunt.

Op de oranje basis stempelde ik met een zwarte stempellak de afbeelding met de vleermuisjes. De overige nagels voorzag ik van een spinnenwebje. Dit web maakte ik met een striper met de hand. Eerst de lange schuine lijnen, dan steeds de korte tussenstukjes!

Ik hoop dat jullie de Halloween nailarts nog niet zat zijn, want er komt nog veel meer leuks online!

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations