maandag 13 oktober 2014

[Layering] Karl vs Bejeweled

Essence heeft in haar collectie een aantal superleuke effect toppers. Het lakje Bejeweled (rechts) lag al een tijdje in mijn kast te verstoffen tot ik een leuk kleurtje spotte om deze op te swatchen! Ietwat teleurgesteld vond ik het effect op mijn nagels. Toen ik de lak in het flesje zat verwachtte ik er toch iets meer van. De witte shimmer base is amper zichtbaar op de roze 'Karl Says Tres Chic' welke ik als basiskleur gebruikte.

Bejeweld heeft een sheer melkwittige basis met fijne en wat grovere flakies. De flakies zijn doorzichtig en in het zonnetje geven ze een holografisch effect. Vandaar de 'holo jewels' op het flesje. Zelf denk ik dat dit gewoon niet de beste basis is geweest voor dit lakje. Ik denk dat deze wel erg mooi gaat staan over zwart. Dit ga ik dan ook zeker nog een keer uitproberen!

Extra nog een uitvergroting van Karl Says Tres Chic met Bejeweled. Hier zie je wat duidelijker de grotere en fijnere flakies op de nagel.

Wat vinden jullie van deze combinatie? Ik denk zelf dat 'ie met zwart mooier wordt, hebben jullie nog suggesties voor andere kleuren? 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations