maandag 20 oktober 2014

Golden Rose - Nr 109 (Jolly Jewels)

Sinds Golden Rose met de collectie Jolly Jewels is gekomen, ben ik echt weg van deze lakken. Helaas zijn ze niet heel gemakkelijk om aan te komen, je ziet ze niet bij de Kruidvat liggen, je moet ze echt online bestellen, of op bijvoorbeeld een beursdag of bij Golden Rose zelf. Toevallig liep ik op de beurs tegen de stand van Golden Rose aan. Toen ik al die prachtige Jolly Jewels zag liggen moest ik toch wel echt een beperkte keuze gaan maken...

Nr 109 (zo jammer dat deze lakken geen mooie naam gehad hebben!) is een glitterlakje met een roze basis en donkerrode/rode en witte glitters.


De basis van deze glitterlak is niet compleet sheer, maar helaas ook niet dekkend. De kleur roze is wat melkachtig waardoor deze niet compleet dekkend is. De volgende keer zou ik bijvoorbeeld een hele lichte roze crème lak als basis nemen. Ik vind het aanzicht van mijn nagel door de lak heen niet zo'n fris gezicht.

Op de swatches hierboven bracht ik twee laagjes lak aan. Ook met een derde laag is dit geen dekkende lak helaas. Ondanks dat vind ik de kleur wel onwijs schattig! 

Hebben jullie al een Jolly Jewel in huis?

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations