donderdag 16 oktober 2014

Instagram #42

Deze week heb ik heerlijk een weekje herfstvakantie. Werk en studie gaan natuurlijk gewoon door, maar stage en colleges staan even op een weekje rust! Deze week heb ik dus weer behoorlijk wat foto's gemaakt, ik heb o.a. een weekendje op Verschoor gepast dus veel kittypics en natuurlijk ook andere dingen! Je kunt mij ook volgen op Instagram zelf: @sylvia_nailartcreations.

Deze week ben ik weer lekker druk geweest met de inrichting van de salon! De salon is dit keer omgetoverd in Halloweenstijl. Zaterdag komt er een artikel met wat meer foto's online, dus mocht je het leuk vinden om te zien of om ideetjes op te doen. Kom zaterdag dan zeker nog even op de site kijken!


Heerlijk 's avonds op de bank hangen en een Verschoor die lekker op schoot komt liggen. Heel raar maar ik geniet echt van dat soort momentjes dat zo'n beestje zich lekker op schoot nestelt en gaat liggen knorren. Ik heb dat echt de afgelopen 10 jaar nooit met Blacky meegemaakt, die is totaal geen schootkat.

Deze week weer leuke gelnagels gezet. Ook alvast twee setjes in Halloweenstijl. Ik vind het werken met thema's zo leuk! Mocht je zelf ook graag een setje in Halloweenstijl willen kun je contact met mij opnemen via info@nailartcreations.nl!

's Ochtends heerlijk wakker worden samen met Verschoor. Of nouja... Verschoor maakte mij wakker omdat meneertje honger had (lees soms 02:20 of 05:35 in de ochtend).

Kleine Vixie Fluff. Ze voelt zich al helemaal thuis gelukkig. We proberen haar ook zoveel mogelijk lekker rond te laten huppelen en te knuffelen zodat ze niet zo'n bitchy karakter ontwikkeld zoals Stamper heeft haha.

Afgelopen week bestelde ik deze twee Fogan displays. Dit is de complete lijn Fogan lakjes, 48 lakjes in totaal. Ik ben zelf enorm tevreden over de Fogan lakken en gebruik ze graag. De displays gaan een mooi plekje in de salon krijgen!

Verschoor meneertje onschuld. Dat koppie! 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations