zondag 26 oktober 2014

[Themaweek] Halloween Nailart #1

Het heeft een tijdje geduurd, maar welkom bij een nieuwe themaweek! Vanaf vandaag zul je iedere dag een nieuwe nailart tegenkomen met een bepaald thema! Omdat Halloween alweer bijna voor de deur staat, heb ik besloten om er een Halloween themaweek van te maken! Deze week zal ik nailarts laten zien die ik op de nagels van klanten in de salon gemaakt heb, maar ook nailarts die ik op mijn eigen nagels gemaakt heb met het thema Halloween. Enjoy!

Deze themaweek ga ik afwisselen met moeilijkheidsgraad. Er komen gestempelde nailarts voorbij, maar ook handgemaakte nailarts. De nailart van vandaag is een beetje van beide! De producten welke ik gebruikte:

- Zwarte nagellak (Essence - Edwards Love)
- Oranje nagellak 
- Stampingplate Quida XY plate 11
- Witte, oranje, groene en rode stripers.


De basis van deze nailart bestaat uit een zwarte kleur en een oranje kleur. De ringvingers lakte ik oranje en de rest zwart. Voor iedere nagel koos de dame zelf een ander design uit van de stempelplate. Op de pinken stempelde ik oogjes met rood. De ringvingers zwarte vleermuisjes. De middelvingers een wit webje met spinnetje. De ringvingers jack o lanterns en de duimen zie je straks!

Toen de stempels droog waren voegde ik op de pinken en wijsvingers nog wat details toe. Op de pinken omlijnde ik de rode oogjes met wit. In het midden van het oogje plaatste ik een groene pupil. De wijsvingers gaf ik wat extra diepte door de gezichtjes van de jack o lanterns licht te laten geven. Deze kleurde ik in met een oranje striper.

Als laatste de duimen. Deze vind ik zo gaaf! Ik stempelde met een groene stempellak zombiehandjes. Om de nagel nog wat enger te maken bracht ik wat bloed aan met een rode striper.

De stempelplate welke ik van Quida gebruikte is er één speciaal voor feestdagen bijvoorbeeld Halloween. Deze stempels zul je vaker voorbij zien komen in verschillende nailarts, zo kun je zien hoe je met dezelfde afbeelding verschillende ontwerpjes kunt maken. De plate kost €4,95 ex btw en is hier te verkrijgen!

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations