woensdag 8 oktober 2014

Jade Glitter Gradiënt

Soms kun je echt onwijs leuke dingen op je nagels maken die 1- simpel, 2- snel en 3- superleuk eruit zien! De gradiënt die ik jullie vandaag ga laten zien gebruikte ik als basis voor een nailart. Ben je zelf niet zo van het nailart, of lukt het nog niet goed, dan kun je beginnen met een simpele gradiënt als deze!

Naast een base- en topcoat gebruikte ik maar 3 dingetjes voor deze leuke nagels! Mocht je de exacte kleuren niet hebben, dan kun je altijd kiezen voor twee andere kleuren, of wellicht andere glitters!


Ik gebruikte verder nog voor deze gradiënt:
- Essence - Be Berry Now
- Jade - Paarse Glitters
- Sponsje.

Ik lakte eerst de gehele nagel met Be Berry Now van Essence. Deze liet ik even goed drogen. Een hoekje van een sponsje lakte ik met de glitterlak van Jade. Deze depte ik over de tips van de nagels. Iets omhoog en omlaag met het sponsje en je krijgt zo een mooie overloop! Easy, Quick en Nice!

Wegens alle drukte ben ik er nog niet aan toegekomen om een how to video te maken over het sponsen van de nagels met 2 of meerdere kleuren, maar deze staat wel nog steeds op de planning! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations