vrijdag 10 oktober 2014

[Gelnagels] It's a Butterfly Day!

De laatste tijd probeer ik veel af te wisselen met handpainted nailart en stamping nailart. Ik merk namelijk dat je ook met de stempelplates hele leuke en afwisselende designs kan maken! De nailart die ik jullie vandaag ga laten zien maakte ik op de gelnagels van een klant in de salon. De nailart is compleet naar haar eigen wens gemaakt!

De dame in kwestie is gek op rood. Vanzelfsprekend zou de basis van deze nailart dan ook rood worden. Heel beschamend ben ik gewoon na een week alweer vergeten welke rode lak ik hier precies gebruikt heb, maar als het goed is, is dit de lak van P2. Je kunt zelf natuurlijk ook een andere kleur kiezen.


De rest van de nailart is vrij simpel, maar wel elegant. Op iedere nagel stempelde ik een vlindertje met een witte lak in een hoek op de nagel. De vlinder komt van een Essence Stampy Plate. Maar ook Konad en merkloze plates hebben vaak wel een vlindertje!

Wat vinden jullie van deze nailart? Juist door de simpelheid en de kleurcombinatie vind ik 'm zelf erg chic geworden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations