donderdag 2 oktober 2014

Instagram #40

Goedemorgen! Op deze donderdagochtend weer een nieuwe Instagram post! Veel nagels en Verschoor natuurlijk ;-)! Je kunt mij ook volgen via Instagram zelf: @sylvia_nailartcreations.Deze week weer onwijs veel leuke en mooie nagels mogen zetten! Ook mijn eigen nagels kregen een simpele metamorfose, een neon roze french manicure. Ondanks de simpelheid vind ik ze wel erg leuk!

Heerlijk ventje! 

Oh ik kan echt niet wachten tot Halloween! Binnenkort ga ik weer de salon versieren en komt de rest van het huis ook aan bod!

Afgelopen week heb ik weer flink wat foto's voor de salon laten printen. Inmiddels liggen er vier albumpjes in de salon. 3 Met nailartfoto's en 1 met workshop foto's!

Ik blijf het zoiets raars vinden van een kat om onder dekens te kruipen.. Verschoor heeft de neiging om altijd onder dekens te kruipen. Dus altijd even checken voordat je op bed of op de bank ploft!

Gisteren even naar de Ikea geweest om een nieuwe Helmer voor de salon te halen. Tegelijkertijd moest ik even wat omwisselen en serieus... Ga nooit naar de klantenservice van de Ikea.. een half uur gewacht om een simpele fotolijst te wisselen, pff...

Hoe was jullie week? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations