dinsdag 21 oktober 2014

[Gelnagels] Peach And Gold

Een tijdje geleden kwam één van mijn klanten met een onwijs gaaf idee qua kleurencombinatie. Perzik met goud, een kleurencombinatie die ik zelf nooit bedacht zou hebben, maar die ik achteraf echt onwijs mooi vond samen!

Voor deze nailart combineerde ik een french manicure met een effectnagel. Een effectnagel is niets meer dan een nagel aan de hand die afwijkt. Ik kies zelf vaak voor de ringvingers omdat ik dat mooier vind ogen, maar je kunt ook één van de andere nagels kiezen die je wilt laten afwijken.


De dame zelf houdt wel van een beetje glitter. Daarom viel mijn keuze op twee luxury laqcuers van Catrice. Dit zijn lekker opvallende glitter lakken. De perzikkleur is afkomstig vanuit de tijdelijke Luxury Lacquer collectie, deze zijn helaas niet verkrijgbaar meer. De goudkleurige is afkomstig uit de nieuwe collectie met vierkante flesjes, deze kun je wel nog steeds aanschaffen.

Beide kleuren zijn geen superdekkende kleuren. Alleen op de ringvingers hierboven zie je de gouden kleur, deze bracht ik aan in twee lagen. De french manicure moest ik ook twee maal overlakken. Uiteindelijk vind ik de combinatie wel erg leuk geworden!

Wat vinden jullie van de kleurencombinatie perzik met goud? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations