woensdag 1 oktober 2014

Yes Love - Nr 298

Sinds ik het merk Yes Love heb ontdekt ben ik toch wel een beetje verkocht door alle mooie lakjes! Vandaag ga ik jullie de swatches laten zien van nr 298.

Nr 298 is een glitterlakje met nogal opvallende glitters. Ondanks dat het niet op het flesje vermeld staat vind ik dit lakje echt een soort topper is.


Op de swatches hierboven heb ik twee laagjes lak aangebracht. Je ziet duidelijk dat het een lakje is met een sheer base. De glitters in de lak zijn multicoloured, dit houdt dus in dat er meerdere kleuren glitters in de lak zitten.

Ik denk dat dit lakje echt onwijs mooi is wanneer je hem over een crème lak aanbrengt. Dit kan gewoon over allerlei kleurtjes. De lak zelf doet me trouwens een beetje denken aan China Glaze - Fairy Dust. Helaas heb ik deze lak zelf niet om te vergelijken, maar zover ik heb kunnen zien op andere swatches vind ik de lak best overeen komen. Een beetje een budget variant dus!

Dragen jullie dit soort glitterlakken zonder basis op de nagels of kiezen jullie vaak ook wel voor een basiskleur? Ikzelf kies eigenlijk altijd voor een basis!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations