dinsdag 30 september 2014

[Review] Blauwe Hexagons

Afgelopen weken ben ik druk bezig geweest met het opruimen van mijn nailart stash. Ik kwam toen weer allerlei soorten nailart tegen en besloot direct weer eens gebruik te gaan maken van iets aparts!


Hexagons zijn kleine losse zeshoekige glitters die je kunt aanbrengen op de nagels in allerlei patronen. De hexagons welke ik gebruikt heb, hebben een felle blauwe kleur en zijn qua formaat wat kleiner dan andere hexagons welke ik heb.

Je kunt ervoor kiezen om de hexagons één voor één op de nagel te leggen of net zoals ik deed een makkelijkere manier. Ik wilde de hexagons op de tips van de nagels hebben dus ik lakte de tip met een topcoat. Dipte de nagel in het potje hexagons en bracht deze met een bokkepootje op hun plek. 

Wanneer alle hexagons op zijn plek zitten kun je de nagels aflakken met een topcoat. Hierboven zie je het uiteindelijke resultaat. De nagels zien er leuk en speels uit! Je kunt ervoor kiezen om de nailart zo te laten of nog verder uit te breiden. Ik maakte de hexagon nagels nog wat uitgebreider, de foto's hiervan zullen in de loop van de week in een apart artikel voorbij komen!

Hebben jullie al eens gebruik gemaakt van losse hexagons? 

1 opmerking:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations