vrijdag 5 september 2014

Barry M - Arabian

Onwijs blij ben ik nog steeds met de Barry M lakjes die ik kreeg vanuit Schotland. Wat een beauty's! Vandaag ga ik jullie de swatches laten zien van Arabian!

Arabian is een nagellak met duochrome finish. Je ziet dus meerdere kleuren weerkaatsen in deze lak. De hoofdkleur is groen. Daarnaast zie je wat blauw, zilver en goud in deze lak.


De kleur zelf is al zo mooi dat deze niet veel extra's nodig heeft. Ik draag bijna nooit een lak zo alleen op zichzelf zonder nailart, maar deze lak heeft 5 volle dagen prachtig op mijn nagels gezeten! Pas op dag 5 begonnen er wat chips te onstaan.

De lak brengt erg fijn aan. Barry M heeft een heel fijn kwastje in de potjes zitten! De lak dekt met twee dunne laagjes en blijft dus zoals je hierboven kunt lezen, prima op de nagels zitten!

Wat vinden jullie van duochrome finishes? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations