zaterdag 20 september 2014

[Swatches] Gallery Colours Lakken

Deze drie mooie lakjes zijn afkomstig uit Schotland. Het merk Gallery Colours is voor mij geheel onbekend. Wel vind ik de kleuren er erg mooi uitzien! Ik swatchte alle drie de lakjes in dit artikel voor jullie!

Silver Moon


Het eerste lakje is Silver Moon. Een zilverkleurige nagellak met een shimmer finish. Het lakje glimt mooi en dekt met 2 laagjes. Wel lijkt het lakje hier en daar nog wat sheer met 2 laagjes, deze kan dus een derde gebruiken.

Blue Moon
Het tweede lakje is Blue Moon. De naam vind ik niet helemaal passen bij deze lak aangezien het om een paarse kleur gaat. De lak heeft een beetje een metallic finish en is daardoor wat streperig. Wel dekt de kleur prima met 2 dunne laagjes.

Damson Crush
Damson Crush is het laatste lakje, een onwijs mooie bordeaux rode kleur. De lak dekt met twee dunne laagjes. De kwastjes van de Gallery Colours lakjes zijn smal en lang, deze vind ik persoonlijk erg fijn lakken!

Hebben jullie dit merk lak al een keer in Nederland voorbij zien komen? Ben erg nieuwsgierig of deze ook hier verkrijgbaar zijn!

1 opmerking:

  1. Shhiiiiny ^^ De rode vind ik wel mooi, de andere zijn niet echt mijn smaak.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations