vrijdag 26 september 2014

[Nailart] Flower Dreamcatchers

Toen ik afgelopen week de gorgeous Candy Crush van Essence aan het swatchen was, kreeg ik direct inspiratie voor een leuke nailart! 

De matte lak Candy Crush gebruikte ik voor deze nailart als basis. Over de kleur heen maakte ik met een striper en dottingtool deze schattige en makkelijk te maken dromenvangers! Voor deze nailart heb je vier kleuren lak nodig. Een basiskleur, een kleur voor de dromenvanger zelf, en twee kleuren voor de bloemen. Verder gebruikte ik een striper en een dottingtool!


Ik begon eerst met het maken van de witte lijntjes. Deze maakte ik met een striper van Rimmel. Eerst een boogje langs de nagelriemen en vervolgens drie lijntjes omlaag. Je kunt de dromenvanger iets drukker maken door meer lijnen toe te voegen. Zelf vond ik drie wel genoeg!

Aan het eind van de witte lijntjes maakte ik met een lavendelkleurige lak en een dottingtool de bloemetjes. De bloemetjes liet ik even drogen om er vervolgens een geel stipje in te zetten. Voor deze nailart gebruikte ik geen topcoat omdat ik het matte effect wilde behouden. 

Wat vinden jullie van deze schattige dromenvangers? 

2 opmerkingen:

  1. Heel leuk gedaan! Ik heb ook eens dromenvangers als nailart gemaakt, erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Vind de dromenvanger nailarts ook onwijs leuk! Ik heb zelf een wat simpelere variant gemaakt!

      Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations