woensdag 10 september 2014

[Nailart] Purple Palms

De laatste tijd komt het vaak voor dat ik helaas weinig tijd overhoudt om mijn eigen nagels te voorzien van een leuke nailart. Om dan toch nog wel iets leuks op mijn nagels te hebben kies ik dan vaak voor iets simpels met een accentnagel. Zo ook deze keer!

Iets wat ik qua nailart vaak ontzettend mooi vind is de kleurenoverloop. Ik probeer veel af te wisselen qua kleuren en omdat ik paars al een tijdje niet gedragen had. Besloot ik een nailart met paars te maken!


Met een lila lakje van Essence en Sinful Colors - let's talk maakte ik de gradiƫnt met een sponsje. De basis, in dit geval de kleurenoverloop, liet ik goed drogen voordat ik verder ging.

Omdat de palmtree nailart het eigenlijk altijd goed doet, en altijd leuk is koos ik voor deze nailart! Met een zwarte striper tekende ik uit de losse hand de palmboompjes met het bijbehorende strandje. Deze nailart heb ik binnen 10 minuten gefixt en valt dus met gemak onder het mom 'even snel'. Wanneer je niet zo snel bent met dit soort nailarts kun je ook gewoon een leuke overloop met een glittertje op je nagels doen. Dit staat ook altijd erg leuk!

Wat doen jullie vaak met jullie nagels wanneer je weinig tijd hebt om uitgebreid te lakken? 

3 opmerkingen:

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations