zaterdag 13 september 2014

[Unboxing] Mega Nailartpakket!

Een tijdje geleden plaatste een dame met haar eigen groothandel een oproepje voor nagelstylistes. Zij ging stoppen met haar groothandel en kreeg helaas haar spullen niet verkocht. Zij maakte een enorm groot gebaar door een oproep te plaatsen voor nagelstylistes die tegen betaling van verzendkosten een pakketje nailart konden krijgen. Aangezien ik veel werk met nailart vond ik dit erg interessant dus gaf ik mijzelf op!


Het pakket welke uiteindelijk binnenkwam was mega groot! Dat had ik zeker niet verwacht. Er zaten voor mij wat praktische spulletjes in zoals vijlen, nageltips, pompflacons, bakjes etc. Verder een enorme lading aan nailart. Hieronder wat foto's van een aantal producten. Ik ben een half uur bezig geweest met uitpakken, dus alles op de foto zetten zou een beetje lang worden. Vandaar een beknopte samenvatting!

Er zaten onwijs veel zakjes met nailart in. Rhinestones, crushed shells glitters e.d. Ik vind de zwarte vleermuisjes trouwens supergaaf die je op de foto links ziet. Voor mij was het product rechts ook nieuw, dit lijkt op een soort engelenhaar. Ben benieuwd wat ik hiermee kan!

Ook dit was voor mij een nieuw product. Laserhaartjes. Ik heb nog even geen idee wat ik hiermee kan, dat wordt even goed googlen!

Ook dit soort zakjes zaten er volop in. Fabric figuurtjes. Dit zijn gewoon kleine vormpjes die gemaakt zijn van stof welke je weer kunt verwerken op de nagels. Ik vind de strikjes links erg leuk!

Ook zaten er superveel kleine bakjes met nailart in. Veel met 3D acrylfiguren, maar ook potjes glitter, potjes crushed shells en hexagons. Ook zaten er langwerpige flesjes glitter in en nagelfolie. Uiteindelijk echt teveel om op te noemen! 

Ik wil bij dezen daarom San van Educationails onwijs bedanken voor dit supergave pakket!

Ik ga de aankomende tijd flink aan de gang met verschillende soorten nailart! Op het moment dat jullie dit lezen zit ik overigens zelf op de vakbeurs in Utrecht. Binnenkort dus ook een shoplog van de beursproducten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations