maandag 22 september 2014

OPI - All Sparkly And Gold

Op de beurs in maart 2014 stond OPI met een vrij grote stand en een grote bak met lakjes voor €5 per stuk! Ik kocht toen een aantal nieuwe OPI lakjes, onder andere All Sparkly And Gold, geen idee waarom deze lak zo lang in de kast gelegen heeft, maar vandaag dan toch de swatches!

All Sparkly And Gold is een glitterlak met gouden glitters en een doorzichtige basis. De lak heeft wel onwijs veel glitters waardoor deze wel enigszins dekkend valt te krijgen zonder basis.


Op de swatches hierboven zie je twee lagen lak. De lak is wel nog wat sheer met twee lagen. Met een derde laag kun je de lak volledig dekkend krijgen. Zelf vind ik drie lagen altijd erg lang duren om te drogen, mocht je hetzelfde ervaren kun je ook altijd een vergelijkbare kleur lak onder deze glitters dragen. 

Dragen jullie veel glitterlakken? Of ben jij meer van de crème lakken of shimmers? Ik vind zelf glitters geweldig, maar het verwijderen blijft een drama!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations