woensdag 3 september 2014

[Gelnagels] Tropical Palmtrees

Een nailart die in de zomer enorm populair is, is toch wel de palmboomnailart. Leuk is ook om te zien dat deze nailart het ieder jaar, iedere zomer weer erg goed doet! Daarnaast kun je ook enorm veel kleurencombinaties gebruiken met deze nailart. Jup ik ben fan!

Dit keer was het voor mijn moeders nagels weer tijd om opgevuld te worden. Al eerder maakte ik een palmtree nailart met blauwe kleuren en zij vond deze zo leuk dat ze zelf ook graag palmboompjes wilde. Ze wilde iets met de kleur geel.


De kleur geel zie je niet in zoveel tinten als bijvoorbeeld blauw (duidelijk verschil met licht- en donkerblauw). Doordat dit met geel dus zo lastig is besloot ik een gradiënt te maken van geel naar oranje. Dit deed ik met een sponsje. Uiteindelijk bracht ik nog een laagje glitter over de gradiënt heen voor een speels effect!

Met een zwarte striper tekende ik uit de losse hand de palmboompjes. Onderaan de palmboompjes nog wat streepjes zodat het lijkt alsof deze op een eilandje staat. Een erg simpele nailart, maar zo leuk om mee te spelen met betrekking tot kleuren! Ik maakte al eerder deze nailart met blauwe kleuren, met roze kleuren en momenteel draag ik zo'n soort nailart zelf met paars!

Wat vinden jullie van de klassieke palmboom nailarts? Geeft deze nailart jullie ook zo'n vakantiegevoel? 

1 opmerking:

  1. Ah heel erg leuk gedaan! Ik vind palmbomen altijd zó leuk met nailarts!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations