dinsdag 2 september 2014

Rosmolen Wijkfeest 2014!

Wanneer jullie de site, facebookpagina of Instagram van Nailart Creations gevolgd hebben weten jullie waarschijnlijk al dat ik zaterdag 30-08-2014 op het Rosmolen Wijkfeest stond met de salon! Deze dag stond in het teken van het delen van inspiratie, het op de kaart zetten van de nagelsalon en het geven van minimanicures! Hieronder wat foto's van deze dag!

De weersvoorspellingen voor deze dag waren in eerste instantie enorm slecht. Na wat buien in de ochtend vonden wij een droog moment om de kraam in te richten. Mijn zus hielp mee op deze dag en zo hebben wij samen de kraam ingericht. Alle folders hingen, de voorbeelden kregen een plaatsje en ook kon je meedoen aan een winactie!


 De middag begon vrij rustig. Het duurde even voordat de buurt het feest gevonden had. Ook in verband met het weer want dit was in eerste instantie toch wat druilerig. Uiteindelijk begon het druk te worden en heb ik flink wat mini-manicures gegeven! De minimanicures waren in dit geval het uitkiezen van 1 kleur en op iedere hand 1 nagel met nailart.

Deze nageltjes waren wat specialer. Deze dame is van de Kledingbank Zaanstad die kleding inzamelt voor gezinnen die het zwaar hebben en geen geld hebben om kleding te kopen. Ik maakte bij haar een speciale kledingbank nailart met t-shirts, broekjes en op de duimen een top. Voor meer informatie over de kledingbank zaanstad kun je op de website kijken: www.kledingbankzaanstad.nl

 Uiteindelijk is het nog een vrij drukke en gezellige dag geworden! Ik heb bijna de gehele middag nagels zitten lakken en heb een hoop meiden blij gemaakt met mooie nageltjes! Aankomende week ga ik aan het werk met het uitzoeken van de inzendingen voor de 'design your nailart' wedstrijd. Deze maak ik zo snel mogelijk bekend!

Mocht je hierboven nou een foto van jezelf of van je kind zien. Je kunt mij altijd even een mailtje sturen naar info@nailartcreations.nl en dan stuur ik je de originele foto toe! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations