maandag 8 september 2014

OPI - Fly

Een tijdje terug verkocht de Big Bazar een aantal lakjes van OPI. Het ging om lakken die al uit de wat oudere collecties kwamen. Maar ach, voor de prijs hoefde je het niet te laten! Ik kocht toen o.a. dit lakje, Fly!

Fly is een ontzettend mooi turquoise lakje met een crème finish.De kleur is mooi egaal en heeft een mooie glans.


OPI staat natuurlijk wel bekend om haar kwaliteit. Normaal gesproken betaal je voor een flesje zo'n €16. Bij de Big Bazar betaal je momenteel €4,99. De lakken zijn verder allemaal nog gewoon prima zoals je op de swatches hierboven kunt zien!

Ik bracht twee dunne laagjes lak aan op de swatches hierboven!

Hebben jullie ook OPI lakjes bij de Big Bazar gekocht tijdens de actie? Momenteel heeft de Big Bazar trouwens weer een actie met Nicole by OPI lakjes!

4 opmerkingen:

  1. Dit vind ik echt zo'n mooie kleur! Ik heb hem zelf ook ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super mooi kleurtje! Wij hebben hier helaas geen Big Bazar. En toen ik er pas wel kwam, was alles op. Haha, zal je natuurlijk altijd zien.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations