dinsdag 23 september 2014

Essence - Candy Crush (Matt)

Candy Crush is een lakje uit de vernieuwde collectie van Essence. Dit lakje zit in het vaste schap van Essence welke in ieder filiaal verkrijgbaar is!

Candy Crush is een roze lak met een matte finish. Op de dop van het flesje staat ook vermeld 'the matt', mocht je dus niet van matte finishes houden, dan kun je dit lakje laten liggen. Mocht je de kleur wel mooi vinden, maar de finish niet, dan kun je ook altijd een glanzende topcoat over de matte lak aanbrengen. 


Ook de kwastjes van de lakjes uit de nieuwe collectie vind ik weer erg fijn aanbrengen. Essence heeft qua kwastje een erg fijn formaat en mooi rond afgesneden. Met het ronde kwastje kun je een mooie boog langs je nagelriemen lakken. 

De dekking van de lak is ook prima. Het eerste laagje is wat sheer, maar bij laagje 2 dekt de lak volledig. De matte finish combineert leuk met een glanzende nailart. Toen ik deze lak op mijn nagels had moest ik ook gewoon meteen een leuke nailart maken!

Wat vinden jullie van matte nagellak? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations