zondag 14 september 2014

[Gelnagels] Blue Foil Nailart

Ik vind het zelf onwijs leuk om te experimenteren met verschillende soorten nailart. Nagelfolie gebruikte ik al eerder, maar het werken ermee is vrij lastig. Ik bestelde ooit eens in een ver verleden drie potjes folie en hier had ik toch weinig keuze in. Toen ik via Ebay een setje met 12 potjes nagelfolie tegenkwam besloot ik deze te bestellen en de uitdaging met de folie aan te gaan!

De potjes folie had ik nog los in de salon liggen toen een klant tijdens het zetten van de nagels vroeg: wat een mooie kleur, kan die op mijn nagels? Ik besloot de uitdaging met de folie weer aan te gaan, want het wordt uiteindelijk alleen maar beter wanneer ik er veel mee werk. 


De blauwe achtergrond die je op de foto's ziet, dat is de nagelfolie. Normaal gesproken breng je nagelfolie aan met een speciale lijm. Dit is een witte lijm die doorzichtig wordt wanneer je deze lang genoeg laat drogen. De droogtijd voor de folielijm is ongeveer 5 minuten. Daarna leg je de folie erop, goed aandrukken en haal je het er vanaf. Doordat de gel ook een plaklaag achterlaat, kon ik deze ook gebruiken. 

Soms werkten de stukken folie niet helemaal lekker mee. Of het liet weer los, of tijdens het aanbrengen van de laag trok ik weer iets mee. Uiteindelijk lukte het redelijk om een mooie folie basis te krijgen. Deze dame is gek op de nailart met de streepjes, dus die zie je vaak wel terugkomen. De streepjes maakte ik met een witte striper. 

Hebben jullie al eens nagelfolie gebruikt? Misschien leuk om tips & trics uit te delen! Mijn tip: Laat de folielijm lang genoeg drogen, anders plakt de folie niet!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations