donderdag 25 september 2014

Instagram #39

Goedemorgen! Deze week weer een wat langere en uitgebreidere Instagram post! Ik merkte op dat ik de afgelopen week toch best wel behoorlijk wat foto's gemaakt heb! De foto's die ik plaats zijn ook te zien via instagram zelf: @sylvia_nailartcreations!Afgelopen week ben ik onwijs druk geweest met de indeling en inruiming van de salon. Er kwamen steeds weer nieuwe producten bij en de ruimte is gewoon beperkt. Inmiddels is het nog steeds een troep en heb ik besloten er een Helmer bij te nemen om wat meer opbergruimte te krijgen. Volgende week dus even langs de Ikea!

Grmbl.. Bezig met een tekening en het onschuldige mevrouwtje op de onderstaande foto heeft in de tussentijd dat ik op stage zat de complete tekening gemold. Boven op haar hok ligt altijd een kleedje voor de kat, daarop lag een pak stiften en de tekening. Mevrouw heeft zo lang zitten vroeten totdat ze m te pakken had. Haha zelfs het pak stiften wat compleet aangevreten!

Verschoortje! Kijk dat pootje dan! Iedere keer wanneer iemand tegen hem praat begint hij te knorren en gaat 1 van zn voorpootjes de lucht in en trekt hij zijn nagels in en uit. Zo'n schattig gezicht!

Weer een onwijs leuke en drukke week in de salon achter de rug. Een hoop mooie nailarts en nagels weer mogen zetten! Still love my job!

Afgelopen week een leuke bumpersticker ontworpen voor de auto. Ben benieuwd hoe deze er in real life uitziet!

Cute slaapkoppie. Ondanks dat Verschoor inmiddels al dik 2 jaar oud is en geen kitten meer is, blijft ie gewoon onwijs schattig en lief!

De gellakken beginnen steeds meer bekendheid te krijgen. In de salon breidt de collectie zich langzaam uit. Hierboven de gellakken die ik tot gisteren in de salon had!

Woensdagochtend ben ik naar de groothandel van Quida in Nieuwe Niedorp geweest. Een onwijs gezellig klein winkeltje waar je lekker rustig kunt rondkijken. Ik ging er heen om wat nieuwe gellakken te halen en nam meteen nog wat voorraad voor de salon mee. 

Toen sloeg het noodlot toe. De eerste keer een lekke band meegemaakt met de auto. Gelukkig merkte ik dit pas de volgende ochtend toen de auto al geparkeerd stond, denk dat ik tijdens het rijden anders wel dik in paniek was geraakt haha! Gelukkig stond er hulp klaar dus heb ik de band niet zelf hoeven te verwisselen. Pfoeh!

Verschoor met zijn eeuwige lollystokjes. Beest is gék op stokjes. 's Ochtends vroeg staat ie al naast je met z'n stokjes. Gek beest!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations