woensdag 24 september 2014

[Gelnagels] Bows & Teddy's

Al eerder zagen jullie de 'cute little teddy's' nailart voorbij komen hier. Een vaste klant in de salon vond deze nailart zo leuk, dat zij ook graag de teddybeer nailart wilde. Dit keer paste ik de nailart wat aan de klant aan, waardoor weer een nieuwe nailart ontstond!

Ik begon eerst met het aanpassen van de achtergrond. In de eerdere nailart maakte ik een donker/lichtroze gradiƫnt. Dit keer liet ik iets van de natuurlijke nagelkleur zien en maakte ik een subtiele gradiƫnt met een lichte roze lak.


Op de ringvingers en middelvingers maakte ik weer een schattig teddybeertje. Deze maakte ik met de hand. Ik gebruikte een dottingtool voor het hoofdje,lichaam en oor en met een zwarte striper tekende ik de details in het beertje.

Op de overige nagels wilde ik nog een kleine touch toevoegen. Iets wat schattig zou zijn, bij de beertjes zou passen, maar niet teveel in your face zou zijn. Ik kwam uiteindelijk bij een stampingplate van Essence uit met strikjes. Ik stempelde de strikjes met een donkerroze kleur en maakte zo de nagels matching bij de rest!

Welke variant van de teddybeertjes vinden jullie het leukste? De eerste of deze? 

1 opmerking:

  1. Whow erg leuk en schattig geworden deze nailart. Je nailarts worden steeds mooier.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations