zondag 19 oktober 2014

[Gelnagels] Dotty French

Soms komen de klanten de salon in met het idee een gewone french manicure op de gelnagels te willen. Het komt weleens voor dat na het zien van alle nailart voorbeelden in de salon deze klanten dan ook iets anders willen. Superleuk, want een witte french is gewoon maar een witte french natuurlijk!

Het geval van hierboven gebeurde bij deze dame. Ze wilde wel nog steeds iets met een french manicure, maar dan met een twist. Ze zag een nailart voorbij komen in een fotoalbum die ze onwijs gaaf vond. Deze nailart heb ik een beetje op diegene geïnspireerd.


Voor de witte french manicure gebruikte ik voor de eerste keer witte tips om te testen. Je kunt dit zelf gewoon met nagellaken sjablonen maken wanneer het uit de losse hand nog niet helemaal lukt.

Met een zwarte lak en een dottingtool zette ik een lijntje stipjes boven de french manicure. Dit deed ik op alle nagels. Om de nailart af te maken plakte ik met een zwarte rhinestone op de witte french op de ringvingers en duimen. 

Mocht je dit een leuke nailart vinden, maar geen fan zijn van de witte french manicure. Je kunt natuurlijk de french manicure ook een andere kleur geven!

6 opmerkingen:

 1. Het ziet er heel schattig uit. Liefs xNailartForYou

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks! Vind zelf varianten op de simpele french manicure ook altijd erg leuk! Rhinestones doen het ook altijd goed, dus kon niet missen!

   Verwijderen
 2. Heel mooi! Je hebt de stippen echt heel mooi gelijk gezet. Chique. Gr.Kirsten

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! Vond zelf alleen het rijtje stipjes op één van de pinken niet zo mooi. Maar goed, je ziet altijd wel de foutjes in je eigen werk natuurlijk! :)

   Verwijderen

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations