zaterdag 11 oktober 2014

Catrice - Karl Says Tres Chic

Naast Essence, heeft ook Catrice haar assortiment weer wat uitgebreid met nieuwe producten, waaronder weer een aantal leuke lakken! De Luxury Lacquers hebben gelukkig weer een normaal en fijn kwastje, de gewone lakjes nog niet, maar ik hoop dat ze in de toekomst deze kwastjes ook gaan aanpakken!

Karl says tres chic is een oudroze lak met een crème finish. De kleur roze vind ik persoonlijk erg mooi, niet te opvallend, maar ook niet zo oudbollig. Een kleur die je in ieder geval niet dagelijks voorbij ziet komen!


De lak zelf heeft dus nog steeds zo'n veel te overdreven brede kwast, die nogal ehm.. apart afgesneden is. De bedoeling van de kwastjes is dat deze rond afgesneden zijn, maar Catrice slaat daar de plank nogal mee mis. De vorm lijkt meer op half rond waar happen uit zijn. Ik moet zeggen dat de staat van dit kwastje wel iets is verbeterd tegenover de kwastjes van de voorgaande collectie.

De dekking van de kleur is wel prima. Twee dunne laagjes is genoeg voor dit lakje om goed te dekken. De kleur is echt onwijs leuk voor nailarts, zelf twijfelde ik om dit kleurtje te gebruiken als basis voor mijn volgende nailart, maar uiteindelijk ben ik voor een andere kleur gegaan. 

Wat vinden jullie van deze roze kleur? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations