dinsdag 11 november 2014

[Gelnagels] Roze Glitter French!

In september kocht ik op de Beauty Salon Dimensions beurs in Utrecht een aantal mooie glitterlakjes. Eén zo'n lakje probeerde ik uit op de gelnagels van mijn moeder.

De standaard witte french manicure vond ik wat saai voor haar en ze was niet in de stemming voor een drukke nailart. Daardoor koos ik voor een subtiele glitter french manicure. Ik moet zeggen dat ik dit wel erg mooi vind staan op haar nagels.


De glitterlak die ik hiervoor gebruikte is een lakje van Jade. Deze kocht ik bij de stand van Nails Only. Ik betaalde €1 (ex. btw) voor dit lakje en ik moet zeggen dat de dekking mij verraste!

Ik zette de french manicure op met twee dunne laagjes. Wel vond ik de droogtijd wat lang duren voor een glitterlakje. 

Wat vinden jullie van deze glitter french? Wat vinden jullie leuker, deze of een traditionele witte french? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations