donderdag 2 juni 2016

[Gellak] Floral Accent

Wanneer je niet zo'n fan bent van kunstnagels, maar wel graag mooie nagels zou willen is gellak een ideale uitkomst. Dit is een lak met de hardheid van gel waardoor deze 14 dagen mooi op de nagels blijft zitten. Je kunt onwijs veel kanten op met gellak, onder andere deze nailart maakte ik hiermee!


Bij deze nailart is er gekozen voor een accentnagel. De accentnagel, de ringvinger in dit geval heeft een donkerdere kleur. De overige nagels hebben een lichte lila kleur en de ringvingers een beetje een taupe kleur!

Om die ringvingers nog even wat meer pit te geven heb ik met een zwarte stempellak een bloem over de gehele nagel gestempeld. De ringvingers vallen hierdoor extra op en de rest van de nailart blijft wat rustiger en subtieler. Geschikt voor vele situaties dus!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations