zaterdag 18 juni 2016

[Gelnagels] Purple One Stroke Nailart

Vandaag ga ik jullie één van mijn favoriete one stroke nailarts laten zien welke ik so far gemaakt heb! Het maken van deze nailart koste mij een hoop tijd, maar de uitwerking ervan vind ik wel echt supergaaf geworden!

Ik ben totaal zo'n 2,5 uur bezig geweest met deze set nagels. Dit is wel inclusief het wegvijlen van de oude set en het bijwerken van de nieuwe set nagels en dus de nailart. Ik heb gekozen om hier te werken met een paars thema, dus deze kleuren komen echt terug. 


Alle nagels voorzag ik van een paarse glitter french manicure. Ook de nagels waar de one stroke nailart op zit. Ik maakte de bloemen op de ringvingers en middelvingers als accent. Op de pinken, wijsvingers en duimen maakte ik enkel een french manicure met als accent een zilveren rhinestone. Deze nagels liet ik expres rustig zodat de middelste echt gingen opvallen. 

De bloemen schilderde ik met paarse en witte acrylverf. De bladeren met groene en witte verf, in het hart van de bloem zette ik wat stipjes met bruine verf en om de bloemen helemaal af te maken zette ik in het midden van de bladeren ook een zilveren rhinestone. Op deze manier komt er iets van de andere nagels terug in de accentnagels en past het geheel bij elkaar!

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations