dinsdag 14 juni 2016

[Gelnagels] Army Green One Stroke

Vandaag heb ik weer een leuke subtiele one stroke nailart voor jullie! Bij deze nailart heb ik de one stroke bloemen als accent gebruikt en de rest van de nagels vrij subtiel gehouden door daar een tweekleurige french op te maken!


Ik maakte eerst op alle nagels een witte french manicure. Ik gebruik wit vaak als basis zodat de kleuren wat feller en opvallender worden. De witte french hoeft niet netjes, want doordat je met een sponsje en twee kleuren lak over het randje gaat moet je het randje sowieso strak maken met behulp van een penseel en remover (of je gebruikt guidelines!).

 Met witte en gele acrylverf maakte ik de bloemen. Met donkergroene en witte acrylverf de blaadjes van de bloemen. Het hart van de bloemen maakte ik met bruine acrylverf en een dottingtool.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations