donderdag 23 juni 2016

[Gellak] French + One Stroke Rose

Deze leuke nailart maakte ik met behulp van Quida Gellak en Crystal Nails acrylverf voor de one stroke bloemen! De nailart is in zijn geheelgemaakt op de natuurlijke nagels.


Ik maakte eerst de french manicure met gellak op de natuurlijke nagels. Ik bracht eerst een zachte roze gellak aan over de gehele nagel en daarna maakte ik met behulp van witte gellak en een dottingtool de french manicure. 

Op de ringvingers maakte ik met behulp van de one stroke techniek op allebei de ringvingers een roosje met fuchsia en witte acrylverf.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations