vrijdag 3 juni 2016

[Gelnagels] One Stroke Bloemkelken

Toen ik net begon met het oefenen na afloop van mijn one stroke cursus was ik onwijs blij met iedereen die voor mij model wilde zitten. Mijn moeder, mijn zus, verschillende klanten, heel veel dames waren in om die extra tijd aan tafel te gaan zitten en mij te laten oefenen! Zo probeerde ik ook steeds weer iets anders uit, bij de nailart van vandaag maakte ik met de one stroke techniek bloemkelken!


Ik wilde een beetje een subtiele paarse nailart maken. Als basis koos ik er daarom voor om een pastel lila nagellak te gebruiken om een french manicure mee te maken. Dit deed ik op alle nagels, ook op de nagels waar de bloemen op kwamen. 

De bloemen schilderde ik met witte en donkerpaarse acrylverf. Door de kleuren goed te mengen krijg je die mooie kleuroverloop in de bloemen. Met een penseel en de witte acrylverf kon ik mooi wat extra detail in de bloem aanbrengen. Denk aan het krulletje in de bloem en het puntje van de bloem. Met donkergroene acrylverf en een penseel tekende ik de bloembladeren om de kelk heen.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations