donderdag 9 juni 2016

[Gelnagels] Purple Zipper

Ik maakte al eerder uitgebreide jeans nailarts met ritsjes. Onwijs leuk, maar wellicht niet voor iedereen even makkelijk om te maken. Deze nailart is een versimpelde versie van de uitgebreide jeans nailart en is wat makkelijker om te maken!

Voor deze nailart heb je nodig:
- Paarse lak (of kleur naar keuze);
- Plat penseel en remover;
- Witte stempellak;
- Stempel/Scraper;
- Dashica plate met ritsjes. 


Je maakt op alle nagels, behalve op de ringvingers een french manicure met de paarse lak. Ik maak deze uit de losse hand en trek ze met remover en een plat penseel strak. De ringvingers lak je in een hoekige french. Dus vanaf twee kanten een schuine lijn naar het midden omlaag. Ook hier kun je een eventueel bibberlijntje wegwerken met het penseel en de remover. 

Vervolgens stempel je over de hoekige french op de ringvingers de ritsen! Bij deze stempel is het wel even goed kijken of je hem goed stempelt, maar oefening baart kunst!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations