maandag 13 juni 2016

Personal #24

Wat hebben we een weekje met heerlijk weer achter de rug! Helaas wordt het deze week allemaal wat minder, maar dat mag de pret niet drukken. Mijn week begint met een heerlijk dagje vrij! 


Mijn mooie meisje Vixie. Kijk haar nou schattig doen tijdens het drinken met die twee voorpootjes!Deze week was geen onwijs spectaculaire nailart week. Ik heb veel full colors, french manicures e.d gezet. Hierboven wel nog wat foto's van de wat apartere nagels. De laatste met de one stroke bloemen vind ik wel echt supergaaf geworden!

 


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het ontzettend leuk wanneer je een reactie achterlaat! Deze reacties worden altijd gelezen en zo nodig beantwoord. Gelieve niet te spammen bij de comments, het achterlaten van een link naar eigen site/webshop is niet toegestaan en zullen worden verwijderd.
©Nailart Creations